"Det er 8 måneder siden jeg startet behandlingen og
jeg er glad for å kunne si at de to siste månedene har
jeg hatt ett seksuelt forhold til en kvinne"

Resultater

Uttalelser

Peniskalkulator
"Jeg har aldri vært I stand til å nyte sex"

Jeg er 48 år gammel og har aldri vært i stad til å nyte sex på grunn av størrelsen på min penis. Jeg var veldig usikker. Alle mine forhold til kvinner varte bare ettpar måneder til jeg begynte å bruke Andropenis®. Det er 8 måneder siden jeg startet behandlingen og jeg er glad for å kunne si at de to siste månedene har jeg hatt ett seksuelt forhold til en kvinne. Jeg har nå lært meningen med å nyte sex uten å føle usikkerhet. Jeg er en ny mann, lykkelig og fornøyd. Jeg føler at jeg blir elsket og kan svare på den kjærligheten uten noen hindringer.
"På bryllupsnatten var min kone så overveldet at hun ble helt stum"

Jeg hadde gått ut men min venninne for ca.4 år og vi hadde bare hatt sex ett par ganger i løpet av den tiden. Jeg var skamfull over min penis og ett år før vi giftet oss begynte jeg denne behandlingen. På bryllupsnatten var min kone så forbauset at hun ikke fikk fram et ord. Vi venter nå på familiforøkelse nr. 2. Sex er ikke lenger et tema i mitt ekteskap, men en nytelse
"Jeg forlot fotball-laget"

Jeg kunne aldri stille opp naken foran mine venner. Jeg forlot fotball-laget fordi jeg følte meg så usikker på hva folk sa om meg og hvilken inflytelse det kunne ha på mitt forhold til mine kvinnelig venner. Jeg har alltid hatt panikk. En dag bestemte jeg meg for å få en slutt på dette problemet. Min lege pleide å si at størrelsen påmin penis var OK men jeg var besatt av det. Jeg bestemte meg for å begynne å bruke penisforstørreren Andropenis®. Det er nå 4 måneder siden jeg sluttet å bruke den og gikk tilbake til fotball-laget. Vennene mine har merket at jeg har fått mer selvtillit og dette har hatt en innvirkning på mitt forhold til kvinner. Kjærlighetslivet mitt er nå på skinner.
"Folk sier at Gay’s sexliv er blitt mer intens"

Folk sier at Gay’s sexliv er blitt mer intens. Det er ingen tvil om at mitt ikke var det. Livet mitt var merket av størrelsen på min penis. Hver gang jeg skulle inn i et nytt forhold, greide jeg ikk å nyte det. Det var frustrerende. En venn anbefalte meg å bruke Anropenis og jeg kan si at jeg nå føler meg som en ny mann; lykkeligere, morsommere og mitt sksual-liv blir bedre for hver dag.
"Ekteskapet mitt var en total katastrofe"

Ekteskapet mitt var en total katastrofe. Min psykiske stabilitet og min usikkerhet grunnet størrelsen på min penis fullstendig ødela ekteskapet mitt. Ikke bare seksual-livet mitt, men hver dag var jeg like sint og alt såret meg. Etter at mitt ekteskap gikk i vasken tok jeg beslutningen o m å gjøre noe med problemet mitt og det var slik jeg oppdaget Anropenis®. Jeg har bare brukt hjelpemiddelet i 12 uker og kan allerede se resultater. Jeg føler meg nå tryggere på meg selv og forrige dagen møtte jeg en kvinne under en forretningslunsj som jeg skal ut på middag med neste uke. For ett par uker siden ville det vært umulig. Jeg har nå fått troen på meg selv og nyter livet med selvsikkerhet.
 
*personene på bildene er simulerte for å ivarata pasientenes diskresjon

Biocompatibility
Test Approval
ISO 9001:2000
ISO 13485:2003
Medical Device
Class 1 93/42/EC
Manufacturing
License 5144-PS
Guaranteed
Scientifically Tested
1 year
Manufacturer's
Guarantee
Internationally
Doctor Approved
Hva er grunnen til at menn vil ha større penis?
Uheldigvis er mange menn ikke fornøyd med hva naturen har gitt dem. Mange av dem skulle likt å vært han som sto i garderoben med en massiv penis hengende foran seg, men hvorfor? Hva driver dem til å føle seg slik? Er det en mannlig konkurranse eller liker kvinner større peniser? Svaret ligger ofte hos mannen som ikke er noe overraskelse. Menn sammenligner ofte maskulinitet med størrelsen på penisen, men det er også kjent at kvinner liker større penis, selv om det ofte strides om at penis størrelsen har noe betydning. Uansett, for alle dere menn der ute som ønsker større penis eller bare ønsker å imponere, så sitter vi på løsningen her. Begynn å bruk Andropenis® penisforlenger og få et liv uten seksuelle komplekser.

Penis forstørring, virker det?
Hvis du strekker noe over lengre tid, vil kroppen din justere seg etter strekkingen, noe som i dette tilfelle resulterer i en større penis. Det er mange eksempler på forskjellige måter å strekke vevet i kroppen, men det mest kjente er når kvinnene er gravide. Mange mennesker ser dette som et mirakel at vevet kan strekke seg så mye i en periode på 9 mnd. Det er bevist i kliniske studier at en høy prosent andel av mennesker som bruker penis forlengere som bygger på prinsippet strekking vil oppnå en økning i lenge og tykkelse.

Andropenis® den mest effektive penisforlengeren?
Du har funnet den mest effektive måten å forlenge og øke diameteren på din penis. Dette er bevist gjennom kliniske tester og tilbakemeldinger. 97,5 % av brukerne kan forvente seg betydelig økning bare etter noen måneders bruk, alt dette uten medisiner, kirurgiske inngrep og lege timer. Hvis du desperat er på jakt etter de cm du trenger og ikke vil legge deg under kniven, har du et meget godt alternativ som heter Andropenis®


Copyright© 2001-2007 Andromedical S.L All rights reserved