Ofte stilte spørsmål
Spørsmål og svar om Andropenis®

Her finner du de mest ofte stilte spørsmålene som vi har mottatt gjennom forbrukere. Spørsmålene er besvart av Andromedical® sitt personale. Hvis du lurer på noe, så finner du kontakt informasjon nederst på denne siden!
   
Hvilken alder er den ideelle for å starte behandlingen?
Fra 18 års alderen og oppover. Behandlingen kan også benyttes av eldre menn. Våre unersøkelser inkluderer menn på 60 og 70 år og det er bevist at strekkingen vil stimulere veksten av vevet i alle aldersgrupper.

Er det noen risiko for bivirkninger?
Nei, hvis man følger instuksjonen for hvordan hjelpemiddelet skal brukes er det ingen risiko eller bivirkninger.

Vil strekkingen ha innvirkning på ereksjon eller føre til seksuell impotense?
Nei, penis vil ha normal ereksjon uten noen komplikasjoner. Seksuell lyst vil også bli veldig forbedret med en større penis.

Er det økning av størrelsen både i erigert og avslappet tilstand?
Ja, økningen er proporsjonal og vil være merkbar både i erigert og avslappet tilstand.

Vil det korrigere peniskrumninger?
Ja, i en periode på 6-7 måneders behandling vil vi være istand til å korrigere 40% av krumningen. Det vil være en synlig forbedring.

Er resultatet permanent?
Ja, fordi det har vært en vekst i penisvevet.

Vil forlengelsen gjøre penis tynnere?
Nei, veksten er proporsjonal gjennom hele penis. Det vil være en økning av både lengde og tykkelse siden det nye vevet vil skape mer volum som fyller opp.

Er det noen smerte forbundet med behandlingen?
Nei, produktet er et mekanisk apparat og er smertefri. Til å begynne med kan det være noe uvant, men etter en tilvenningsperiode vil man ikke lenger merke noe til det.

Hvis jeg er blitt operert for prostatakreft eller svulst rundt prostata området, kan jeg likevel foreta behandlingen?
Nei, fordi området forblir veldig sensitivt og strekkingen genererer indirekte press over prostata og fibersonene forårsaket av sykdommen er det bedre å la vevet få være i ro for noen form for strekking.

Bør innretningen fjernes når jeg urinerer eller går på do?
Ja, når du er ferdig stter du det tilbake på penis.

Kan det brukes om natten?
Nei, vi anbefaler ikke at Anropenis brukes om natten fordi under søvn har menn ofte ereksjoner og innretningen vil automatisk falle av, og framfor alt så beveger vi oss når vi sover og det kan forårsake sår

Hvis jeg har en ereksjon med strekkeinnretningen på, hva vil skje?
Ingenting vil skje. Innretningen vil automatisk løsne.

Kan jeg bruke jeans eller stramtsittende klær når jeg bruker innretningen?
Du kan bruke jeans som ikke er alt for trange. Det kommer an på hva du selv føler er komfortabelt.

Hvis jeg sitter over lengre tid, kan jeg bruke innretningen?
Ja, men i slike tilfeller anbefaler vi at du reiser deg av og til for å lette for blodomløpet.

Kan innretningen vaskes? Hvordan skal den vaskes? Vil den rustne?
Vi anbefaler at innretningen rengjøres en gang i uken. Anropenis kan vaskes i vann med nøytral såpe. Den ruster ikke.

Må det oljes eller smøres?
Ikke til å begynne med, selv om vi anbefaler at du smører på små mengder olje på stengene for at de skal gli lett opp og ned

Er det nødvendig å oppsøke urolog for spørre om råd før man starter behandlingen?
Ikke nødvendigvis, selv om pasienter som trenger streng medisinsk kontroll eller føler seg usikre bør oppsøke en spesialist før man starter behandlingen

Kan jeg benytte Andropenis ved kjønnsykdommer eller andre sykdommer?
Pasienter med ukontrollert diabetes, genital herpes, seksuelt overførbare sykdommer, urinveisinfeksjon og akutt blærekatar, akutt prostata, buk-brokk, testikkelkreft, lymfe kreft bør ikke bruke Andropenis, heller ikke lamme og bevegelseshemmede

Er det mulig å ikke oppnå en økning av størrelse eller å merke en veldig langsom økning i størrelse?
Erfaringstallene våre viser at det er 2,5% av behandlingene som ikke oppnår det ønskede resultatet. En doktor vil likevel kunne evaluere din situasjon og forsøke å finne en løsning for ditt spesielle tilfelle.

Hvor lenge skal et opphold i behandlingen vare?
Innretningen må brukes 9 timer pr dag. Du kan dele opp disse timenesom du ønsker. Vi anbefaler en pause hver 2 time hvor innretningen fjernes fra pasienten. Det er ikke nødvendig å følge en streng timeplan for pausene, det kommer an på hvor sensitiv pasienten er.

Hva er normal lengde på penis?
Mellom 13-15 cm (iforhold til etnisk bakgrunn)


Spørsmål?
Har du noen spørsmål eller vil ha mer informasjon om Andropenis® ta kontakt med din nærmeste forhandler eller Online Chat


Biocompatibility
Test Approval
ISO 9001:2000
ISO 13485:2003
Medical Device
Class 1 93/42/EC
Manufacturing
License 5144-PS
Guaranteed
Scientifically Tested
1 year
Manufacturer's
Guarantee
Internationally
Doctor Approved
Hva er grunnen til at menn vil ha større penis?
Uheldigvis er mange menn ikke fornøyd med hva naturen har gitt dem. Mange av dem skulle likt å vært han som sto i garderoben med en massiv penis hengende foran seg, men hvorfor? Hva driver dem til å føle seg slik? Er det en mannlig konkurranse eller liker kvinner større peniser? Svaret ligger ofte hos mannen som ikke er noe overraskelse. Menn sammenligner ofte maskulinitet med størrelsen på penisen, men det er også kjent at kvinner liker større penis, selv om det ofte strides om at penis størrelsen har noe betydning. Uansett, for alle dere menn der ute som ønsker større penis eller bare ønsker å imponere, så sitter vi på løsningen her. Begynn å bruk Andropenis® penisforlenger og få et liv uten seksuelle komplekser.

Penis forstørring, virker det?
Hvis du strekker noe over lengre tid, vil kroppen din justere seg etter strekkingen, noe som i dette tilfelle resulterer i en større penis. Det er mange eksempler på forskjellige måter å strekke vevet i kroppen, men det mest kjente er når kvinnene er gravide. Mange mennesker ser dette som et mirakel at vevet kan strekke seg så mye i en periode på 9 mnd. Det er bevist i kliniske studier at en høy prosent andel av mennesker som bruker penis forlengere som bygger på prinsippet strekking vil oppnå en økning i lenge og tykkelse.

Andropenis® den mest effektive penisforlengeren?
Du har funnet den mest effektive måten å forlenge og øke diameteren på din penis. Dette er bevist gjennom kliniske tester og tilbakemeldinger. 97,5 % av brukerne kan forvente seg betydelig økning bare etter noen måneders bruk, alt dette uten medisiner, kirurgiske inngrep og lege timer. Hvis du desperat er på jakt etter de cm du trenger og ikke vil legge deg under kniven, har du et meget godt alternativ som heter Andropenis®


Copyright© 2001-2007 Andromedical S.L All rights reserved