Andropenis® informasjon

Introduksjons video

Informativ video

3D produktvisning

Materialer

Bruken av Andropenis®:

Vær tålmodig og konstant når du bruker anordningen. Dette er den eneste måten du kan oppnå dine mål. Ved førstegangsbruk, ta av og på anordningen 10 ganger i løpet av dagen. Dette er for å gjøre deg vant med produktet.

Annen hver time du vil trenge å ta av anordningen for at vevet i penisen skal få tid til å slappe av. Bruk da denne tiden til å massere penisen i noen minutter. Dette er kun de første 2 dagene.

Det er anbefalt at anordningen blir liggende oppover bak glidelåsen på buksen. Bruk komfortable bukser og undertøy. Anordningen må vaskes med nøytral såpe og vann minimum hver 4 dag.

Hvis du ikke bruker anordningen på 15-30 dager, begynn prosessen med 1 cm mindre størrelse en da du sist benyttet penisforlengeren. Etter 5 dager øk så lengden med et 0,5 cm avstanddsstykke og etter ytterligere 5 dager økes lenden videre 0,2 cm. Etter denne 10 dagers perioden kan du gå tilbake til din prosedyre/behandling som var utgangspunktet før oppholdet.


Andropenis sanitær produkt:

Andropenis® er klassifisert som et Type 1 medisinsk hjelpemiddel og innehar det europeiske helsesertifikatet (CE). Hjelpemiddelet er satt sammen av en plastikk ring forbundet med to dynamiske metallstenger, en plastikk støtte og et silikonbånd som holder penishodets glans på plass.

Plastikkringen som du fester ved roten av penisen er laget i POM materiale. Dette er et syntetisk materiale som er motstandsdyktig mot all væske som inneholder alkohol. Metallstavene er av kirurgisk kvalitet og er nikkelfri. Båndet er laget i et medisinsk silikon materiale. Husk å rengjør Andropenis® hver 4 dag med en mild såpe og varmt vann. Avslutt gjerne med et antibakterielt middel. Dette er et europeisk hjelpemiddel, som enkelt kan brukes og tas av etter behov om ønsket resultat. Penisforlengeren er veldig diskret og komfortabelt å bruke denne. Du kan bruke AndroPenis® når du går, sitter, står osv


AndroPenis®: Vitenskapelige prinsipper:

Andropenis® penisforlenger bruker prinsippet strekking for å støtte menneskekroppens naturlige evne til å endres og utvikles under fysisk påvirkning. Dette gjøres ved at en kroppsdel blir utsatt for en konstant og permanent strekking over lengre tid. Resultatet av dette er at cellene i vevet deler seg og blir flere, slik at vevet strekker seg og øker i volum. Veksten vil derfor skje proporsjonalt slik at du vil både får en økning i lengde og i tykkelse. Dette naturprinsippet har vært kjent og brukt i århundrer i mange forskjellige kulturer for å utvikle eller forlenge kroppsdeler. Resultatet du oppnår ved bruk av AndroPenis® penisforlenger er permanent.

Prinsippet med strekkpåvirkning brukes ved plastiske operasjoner. Gjenoppbyggingen av nytt vev brukes ved f. eks brannsår, tap av hår etc.


Nødvendige forhåndsregler:

Bruk ikke anordningen hvis du inntatt store mengder alkohol eller andre rusmidler. Bruk ikke anordningen hvis du driver hard trening. Ta av anordningen når du skal urinere.

Hvis du skulle føle smerte eller ubehag, blåhet eller nummenhet i penishode, ta av anordningen og masser penisen. Når du gjør dette vil penisen returnere til sin normale farge og ubehag vil forsvinne.

Hvis du føler ubehag i roten av penis hode, bruk da beskyttelsesputen. (Dette følger med, artikkel nr 15)

I tilfelle en ereksjon, bekymr deg ikke siden dette er veldig normalt. Når du tar av anordningen vil du føle en prikkende følelse, dette er også normalt. Dette er pga av at vevet slapper av etter en tid i spenning.

Det er normalt å føle et mildt ubehag etter en periode på 2 timer, ikke bekymr deg. Dette er en indikasjon på at vevet trenger å slappe av. Ta av anordningen og masser penisen i en periode på 2-5 min og så sett på anordningen igjen.

Som regel vil du ikke føle noe ubehag, men noen dager vil penisen din føles ukomfortabel. Ikke bli engstelig. Bruk forsatt anordningen. Hvis du skulle se hvite områder rundt penis hode, engst deg heller ikke for dette.
Dette kommer av at området er fullt med blod grunnet at silikon båndet er for stramt. Masser da området og det vil forsvinne.

Hvis du har sår som følge av f.eks blod sykdom, bruk ikke anordningen før dette har grodd.

Hvis du skulle få hvite sår på penis hode, kontakt en lege, siden du kan ha pådratt deg en soppinfeksjon. Det er derfor veldig viktig å vaske anordningen med nøytral såpe minimum hver 4 dag. Avslutt gjerne med et antibakterielt middel.

Er du diabetiker må du få godkjenning av din lege før du tar i bruk anordningen. Pasienter med ukontrollert genital herpes, seksuelt overførbare sykdommer, urinveisinfeksjon og akutt blærekatar, akutt prostata, buk-brokk, testikkelkreft, lymfe kreft bør ikke bruke Andropenis, heller ikke lamme og bevegelseshemmede

Det er ingen side effekter hvis du følger instruksjonene som blir gitt.

VIKTIG: Hvis du bruker stimulerende medisiner som f. eks piller for hår vekst, depresjon, sove piller, bedøvelse piller eller avslapnings piller kan dette svekke effekten av Andropenis®


Spesielle tilfeller:

Korrigering av penis krumming:
Anordningen må brukes i motsatt retning av krumningen. I en periode på 6-8 mnd vil krumningen minske med 70 %

Peyronies sykdom:
Årsaken til denne tilstanden er ennå ukjent. Dette er plakk eller en klump som oppstår på penisen. Omfanget av Peyronies sykdom varier fra mild til alvorlig. Symptomene kan komme sakte eller oppstå over natten. Studier viser at bruken av Andropenis® har en mye høyere effektivitets grad enn en kirurgisk operasjon.

Fordeler du oppnår ved bruken av denne anordningen er:
Minske størrelsen og konsistensen på fiberløse plakk. Samt gjenvinning av penislengden.

Kirurgiske inngrep for forlenging av penis:
Følg legens råd og begynn å bruk anordningen 3-4 uker etter inngrepet.

Andropenis® pluss hormoner:
Hvis du er behandlet med testosteron, vil du oppnå resultater fortere og i større omfang. Behandlingen må foregå under oppsyn med legen. Regelmessige blod prøver må tas for å utelukke eventuelle medisinske tilfeller som kan oppstå.Biocompatibility
Test Approval
ISO 9001:2000
ISO 13485:2003
Medical Device
Class 1 93/42/EC
Manufacturing
License 5144-PS
Guaranteed
Scientifically Tested
1 year
Manufacturer's
Guarantee
Internationally
Doctor Approved
Hva er grunnen til at menn vil ha større penis?
Uheldigvis er mange menn ikke fornøyd med hva naturen har gitt dem. Mange av dem skulle likt å vært han som sto i garderoben med en massiv penis hengende foran seg, men hvorfor? Hva driver dem til å føle seg slik? Er det en mannlig konkurranse eller liker kvinner større peniser? Svaret ligger ofte hos mannen som ikke er noe overraskelse. Menn sammenligner ofte maskulinitet med størrelsen på penisen, men det er også kjent at kvinner liker større penis, selv om det ofte strides om at penis størrelsen har noe betydning. Uansett, for alle dere menn der ute som ønsker større penis eller bare ønsker å imponere, så sitter vi på løsningen her. Begynn å bruk Andropenis® penisforlenger og få et liv uten seksuelle komplekser.

Penis forstørring, virker det?
Hvis du strekker noe over lengre tid, vil kroppen din justere seg etter strekkingen, noe som i dette tilfelle resulterer i en større penis. Det er mange eksempler på forskjellige måter å strekke vevet i kroppen, men det mest kjente er når kvinnene er gravide. Mange mennesker ser dette som et mirakel at vevet kan strekke seg så mye i en periode på 9 mnd. Det er bevist i kliniske studier at en høy prosent andel av mennesker som bruker penis forlengere som bygger på prinsippet strekking vil oppnå en økning i lenge og tykkelse.

Andropenis® den mest effektive penisforlengeren?
Du har funnet den mest effektive måten å forlenge og øke diameteren på din penis. Dette er bevist gjennom kliniske tester og tilbakemeldinger. 97,5 % av brukerne kan forvente seg betydelig økning bare etter noen måneders bruk, alt dette uten medisiner, kirurgiske inngrep og lege timer. Hvis du desperat er på jakt etter de cm du trenger og ikke vil legge deg under kniven, har du et meget godt alternativ som heter Andropenis®


Copyright© 2001-2007 Andromedical S.L All rights reserved