MediaAndropenis® er verdens mest omtalte penisforlenger

Her finner du diverse medieomtaler som omhandler Andropenis® Denne penisforlengeren er omtalt i alle typer medier slik som tv programmer, magasiner, radio, aviser og nettsider slik som: FHM, MEN`S HEALTH, PLAYBOY FRANCE, SPORTLIFE, MEN´S GOLD, FHM HUNGARY, HEALTH & FITNESS, MEN´S FITNESS, HOT NEWS, PLAYBOY SPAIN, CAPITAL DOCTOR, GAY BARCELONA, COURRIER, INTERNATIONAL, FHM SPAIN, ADELANTE MAGAZINE, GAY.COM, MEDICINA TV, MEDICAL TRIBUNE, NATIONAL STD&AIDS, SEXOLOGIA MEDICA med mer...

LES MER *krever Adobe Acrobat Reader

Hvis du mangler denne progamvaren kan den lastes ned gratis hos Adobe.noStrekker penis litt lengre
Forskning.no

Penis kan bli lengre uten operasjon, går det fram av en studie i siste utgave av British Journal of Urology International. Men det krever dedikert innsats.

LES MER


Strekk- kabinett for penis
Dagbladet

Flere tusen norske menn har kjøpt seg en mekanisk innretning som lover å strekke penis tre centimeter på fire måneder.

LES MER


Penisforlenger gir deg 1,7 cm mer selvtillit
Politikken.dk

Spesiell teknikk gjør det mulig å forlenge penis uten operasjon. En lege kaller det ”saunakosmetikk”. Hvis du er plaget med størrelsen på din penis, så er det nå mulig å få hjelp til å få en større penis. Det også uten de ofte omtalte risikable kirurgiske inngrepene.

LES MERBiocompatibility
Test Approval
ISO 9001:2000
ISO 13485:2003
Medical Device
Class 1 93/42/EC
Manufacturing
License 5144-PS
Guaranteed
Scientifically Tested
1 year
Manufacturer's
Guarantee
Internationally
Doctor Approved
Hva er grunnen til at menn vil ha større penis?
Uheldigvis er mange menn ikke fornøyd med hva naturen har gitt dem. Mange av dem skulle likt å vært han som sto i garderoben med en massiv penis hengende foran seg, men hvorfor? Hva driver dem til å føle seg slik? Er det en mannlig konkurranse eller liker kvinner større peniser? Svaret ligger ofte hos mannen som ikke er noe overraskelse. Menn sammenligner ofte maskulinitet med størrelsen på penisen, men det er også kjent at kvinner liker større penis, selv om det ofte strides om at penis størrelsen har noe betydning. Uansett, for alle dere menn der ute som ønsker større penis eller bare ønsker å imponere, så sitter vi på løsningen her. Begynn å bruk Andropenis® penisforlenger og få et liv uten seksuelle komplekser.

Penis forstørring, virker det?
Hvis du strekker noe over lengre tid, vil kroppen din justere seg etter strekkingen, noe som i dette tilfelle resulterer i en større penis. Det er mange eksempler på forskjellige måter å strekke vevet i kroppen, men det mest kjente er når kvinnene er gravide. Mange mennesker ser dette som et mirakel at vevet kan strekke seg så mye i en periode på 9 mnd. Det er bevist i kliniske studier at en høy prosent andel av mennesker som bruker penis forlengere som bygger på prinsippet strekking vil oppnå en økning i lenge og tykkelse.

Andropenis® den mest effektive penisforlengeren?
Du har funnet den mest effektive måten å forlenge og øke diameteren på din penis. Dette er bevist gjennom kliniske tester og tilbakemeldinger. 97,5 % av brukerne kan forvente seg betydelig økning bare etter noen måneders bruk, alt dette uten medisiner, kirurgiske inngrep og lege timer. Hvis du desperat er på jakt etter de cm du trenger og ikke vil legge deg under kniven, har du et meget godt alternativ som heter Andropenis®


Copyright© 2001-2007 Andromedical S.L All rights reserved