Andropenis®
Pakkeinnhold for Andropenis penisforlenger
trykk for større bilde
Pakkeinnhold

Andropenis® er et medisinsk type 1 apparat bestående av en spesial konstruert plastikkring, to metallstaver som er gullbelagt og en plastisk konstruksjon med et silikon bånd (komfort bånd medfølger for mer behag). Plastikkringen som du fester ved roten av penisen er laget i POM materiale. Dette er et syntetisk materiale som er motstandsdyktig mot all veske som inneholder alkohol.

Metallstavene i gull er av kirurgisk kvalitet og er nikkelfri. Båndet er laget i et medisinsk silikon materiale. Pakken levers i en flott oppbevarings eske i bøk og alt du trenger for å starte prosessen. I pakken medfølger det en enkel brukerveiledning samt en brukerveiledning i DVD format for at det skal bli enklere for deg som bruker å kunne forstå anordningen. I pakken medfølger det også et garanti bevis på 1 år.


Dette får du ved anskaffelse av Andropenis®

2 stk komfort bånd
2 stk silikon bånd
2 stk bandasje ringer
2 stk nykomfort puter
2 stk komfort puter
8 stk 2cm stenger
8 stk 0,5cm stenger
4 stk 0,3 cm stenger
4 stk fjærer
2 stk rund festeanordning i gullbelagt
2 stk justerbar stav i gullbelagt
2 stk metall stav i gullbelagt
2 stk skruer til fjærer i gullbelagt
1 stk eske i bøk finish
1 stk brukerveiledning
1 stk brukerveiledning i DVD format
1 stk garanti bevis
Medisinsk support under behandling

Brukerveiledningen i følgende språk: Norsk, Engelsk, Spansk, Fransk, Italiensk, Portugisisk, Tysk, Tyrkisk, Nederlandsk, Gresk, Japansk, Kinesisk, Koreansk og Pakistansk.

Kjøp den trygt og diskret her.


Reservedeler:

1. plastikk støtte ring POM materiale
2. rund festeanordning med hull i gull
3. skruer
4. justerbar stav skrue
5. metall stav kirurgisk aluminium
6. skruer i gull
7. fjærer
8. skruer til fjær i gull

Oversikt over reservedeler med bilder klikk her
9. stor avstandstykke 4cm
10. medium avstandstykke 2cm
11. liten avstandstykke 0,5 cm
12. mini avstandstykke 0,3 cm
13. øverste plastikk støtte
14. silikon bånd
15. beskyttelse pute (Androtop)
16. bandasjeringer (Androring)
17. andro komfortbånd
18. komfort beskyttelse pute (Androtop)

Se instruksjoner for mer informasjon om deler og plassering.

Alle delene på Andropenis® er fult mulig å bytte ut etter eventuelt slitasje eller hvis noe skulle bli defekt.


Biocompatibility
Test Approval
ISO 9001:2000
ISO 13485:2003
Medical Device
Class 1 93/42/EC
Manufacturing
License 5144-PS
Guaranteed
Scientifically Tested
1 year
Manufacturer's
Guarantee
Internationally
Doctor Approved
Hva er grunnen til at menn vil ha større penis?
Uheldigvis er mange menn ikke fornøyd med hva naturen har gitt dem. Mange av dem skulle likt å vært han som sto i garderoben med en massiv penis hengende foran seg, men hvorfor? Hva driver dem til å føle seg slik? Er det en mannlig konkurranse eller liker kvinner større peniser? Svaret ligger ofte hos mannen som ikke er noe overraskelse. Menn sammenligner ofte maskulinitet med størrelsen på penisen, men det er også kjent at kvinner liker større penis, selv om det ofte strides om at penis størrelsen har noe betydning. Uansett, for alle dere menn der ute som ønsker større penis eller bare ønsker å imponere, så sitter vi på løsningen her. Begynn å bruk Andropenis® penisforlenger og få et liv uten seksuelle komplekser.

Penis forstørring, virker det?
Hvis du strekker noe over lengre tid, vil kroppen din justere seg etter strekkingen, noe som i dette tilfelle resulterer i en større penis. Det er mange eksempler på forskjellige måter å strekke vevet i kroppen, men det mest kjente er når kvinnene er gravide. Mange mennesker ser dette som et mirakel at vevet kan strekke seg så mye i en periode på 9 mnd. Det er bevist i kliniske studier at en høy prosent andel av mennesker som bruker penis forlengere som bygger på prinsippet strekking vil oppnå en økning i lenge og tykkelse.

Andropenis® den mest effektive penisforlengeren?
Du har funnet den mest effektive måten å forlenge og øke diameteren på din penis. Dette er bevist gjennom kliniske tester og tilbakemeldinger. 97,5 % av brukerne kan forvente seg betydelig økning bare etter noen måneders bruk, alt dette uten medisiner, kirurgiske inngrep og lege timer. Hvis du desperat er på jakt etter de cm du trenger og ikke vil legge deg under kniven, har du et meget godt alternativ som heter Andropenis®


Copyright© 2001-2007 Andromedical S.L All rights reserved