Instrukser
Forklaringer og instruksjoner for bruken av Andropenis®

Her finner du en forklarende video som viser steg for steg hvordan man begynner prosessen med Andropenis® penisforlenger. Trykk på bilde for å starte filmen. Du vil også her finne all nødvendig informasjon og veiledning som omfatter behandlingen med Andropenis®.

Illustrasjoner med bilder ved bruk av Andropenis®

Forklarende bildeserie som viser steg for steg hvordan man begynner prosessen med Andropenis® penisforlenger. .

Start med å måle penisen i slapp tilstand, mål da lengden og tykkelsen. Deretter mål det samme i erigert tilstand. Fyll disse tallene inn i tabellen i manualen på side 3 som følger med. Dette er for at du skal ha en god oversikt over utviklingen av prosessen. Fig.3 og 4. Monter skumgummi beskyttelsen på silikon båndet og dra Andropenis® anordningen over penisen. Se brukerveiledningen side 7. fig.9
Her kan du velge mellom 2 utviklinger. Standard og spesial. Standard er anbefalt bruk 9 timer per dag. Spesial er anbefalt 4 timer per dag. Se side 6 i brukerveiledningen. Fig.6 Fest silikon båndet med skumgummi beskyttelsen i roten av penis hode. Se brukerveiledningen side 7. fig.10
Monter adapter platen. Se brukerveiledningen på side 6. fig.5 Stram silikonbåndet i ønsket stilling. Se brukerveiledning side 8. fig.13
Trekk forhuden tilbake for å gjøre klar til montering av bandasje båndet. Se side 7 i brukerveiledningen. Fig 8. Stram silikonbåndet i ønsket stilling. Se brukerveiledning side 8. fig.13
Fest bandasjen i roten av penis hode, se brukerveiledningen side 7. fig.7 Stram silikonbåndet i ønsket stilling. Se brukerveiledning side 8. fig.13


Hvordan bruke Andropenis®

Ta silikon båndet (del 14) og tre på beskyttelse puten (del 15, Andro Top). Bruken av Andro Top er frivillig men anbefales. Vi anbefaler også bruk av et beskyttelsesputen rundt roten av penis hode. (Fig.7 side 7 i brukerveiledningen).

Ta penisen i slapp tilstand, hvis ikke omskåret, og trekk forhuden tilbake (fig.8 side 7 i brukerveiledningen) Dra så penisen oppover så den blir større i slapp tilstand, trekk da endene av silikon båndene inn i hullene på øverste plastikk støtte (del 13) sånn at båndene former en løkke.

Før penisen gjennom plastikk støtteringen (del 1) hvilende på penis hode ligger da plastikk støtte (del 13).

Plasser venstre hånd på plastikk støtte (del 13) og trekk anordningen mot deg for å komprimere de innvendige fjærene. (fig.9 side 7 i brukerveiledningen).

Mens du holder venstre hånd i posisjon, bruker du høyre hånd til å føre fingrene dine på innsiden av løkken på silikon båndet. Før penishode gjennom denne løkken. ( fig.10 side 8 i brukerveiledningen ).

Plasser venstre tommel på roten av penisen og gradvis reduser størrelsen på løkken ved å trekke i begge ender på silikon båndet. ( fig.11 side 8 i brukerveiledningen ).

Sakte trekk huden på begge sider mot kroppen din for å forsikre deg om at forhuden ikke trekkes over penis hode. (fig.12 side 8 i brukerveiledningen).

Silikonbåndets løkke skal sitte godt nok på roten av penishode uten at det skal gjøre vondt eller irritere, men samtidig såpass stramt at den ikke sklir ut av posisjon.

Forsiktig sikre silikon båndet på baksiden av plastikk støtte (del 13) ved å dra de løse endene oppover og feste disse i feste anordningen på (del 13).

For mer informasjon og hvordan du bruker AndroPenis® se brukerveiledningen side 7 og 8 eller bruk veilednings CD-en som følger med for en visuell forklaring.

Brukermanualer til Andropenis® (helt nye, produsert november 2008)
For å se disse brukermanualene må du ha installert Adobe Acrobat reader. Hvis du mangler denne progamvaren kan den lastes ned gratis hos Adobe.no

Last ned Norsk PDF brukermanual:
Norsk PDF brukermanual (290KB)
detaljert skisse av Andropenis penisforlenger med nummer på delene
1. Plastikk støttering
2. Rund festeanordning m/hull i gull
3. Justerbare skruer i gull
4. Justerbar stav skrue i gull
5. Metall stav i gull
6. Skruer i gull
7. Fjærer
8. Sylinder topp skrue til fjær i gull
9. Stor avstandstykke 4cm
10. Medium avstandstykke 2cm
11. Liten avstandstykke 0,5cm
12. Mini avstandstykke 0,3cm
13. Øverste plastikk støtte
14. Silikon bånd
15. Beskyttelse pute (Andro Top)
Syntetisk plastikk
Kirurgisk stål med gullegring
Kirurgisk stål med gullegring
Kirurgisk stål med gullegring
Kirurgisk stål med gullegring
Kirurgisk stål med gullegring
Kirurgisk stål
Kirurgisk stål med gullegring
Kirurgisk aluminium
Kirurgisk aluminium
Kirurgisk aluminium
Kirurgisk aluminium
Syntetisk plastikk
kirurgisk silikon
Smumgummi


Vi gjør oppmerksom på at den medisinske dokumentasjoen som vedrører artikelnummer 2-8 er av et mindre kostbart materiale enn Andropenis® Gold. Andropenis® Gold er produsert for å være helt uten allergiske bivirkninger og er derfor nikkelfri i motseetning til konkurerende penisforlengere.


For å gi deg en bedre forståelse av hvordan Andropenis® virker har vi laget et mediasenter som består av produkt og  informasjonsvideo, samt en detaljert 3D animasjon.

Gå til MediasenterBiocompatibility
Test Approval
ISO 9001:2000
ISO 13485:2003
Medical Device
Class 1 93/42/EC
Manufacturing
License 5144-PS
Guaranteed
Scientifically Tested
1 year
Manufacturer's
Guarantee
Internationally
Doctor Approved
Hva er grunnen til at menn vil ha større penis?
Uheldigvis er mange menn ikke fornøyd med hva naturen har gitt dem. Mange av dem skulle likt å vært han som sto i garderoben med en massiv penis hengende foran seg, men hvorfor? Hva driver dem til å føle seg slik? Er det en mannlig konkurranse eller liker kvinner større peniser? Svaret ligger ofte hos mannen som ikke er noe overraskelse. Menn sammenligner ofte maskulinitet med størrelsen på penisen, men det er også kjent at kvinner liker større penis, selv om det ofte strides om at penis størrelsen har noe betydning. Uansett, for alle dere menn der ute som ønsker større penis eller bare ønsker å imponere, så sitter vi på løsningen her. Begynn å bruk Andropenis® penisforlenger og få et liv uten seksuelle komplekser.

Penis forstørring, virker det?
Hvis du strekker noe over lengre tid, vil kroppen din justere seg etter strekkingen, noe som i dette tilfelle resulterer i en større penis. Det er mange eksempler på forskjellige måter å strekke vevet i kroppen, men det mest kjente er når kvinnene er gravide. Mange mennesker ser dette som et mirakel at vevet kan strekke seg så mye i en periode på 9 mnd. Det er bevist i kliniske studier at en høy prosent andel av mennesker som bruker penis forlengere som bygger på prinsippet strekking vil oppnå en økning i lenge og tykkelse.

Andropenis® den mest effektive penisforlengeren?
Du har funnet den mest effektive måten å forlenge og øke diameteren på din penis. Dette er bevist gjennom kliniske tester og tilbakemeldinger. 97,5 % av brukerne kan forvente seg betydelig økning bare etter noen måneders bruk, alt dette uten medisiner, kirurgiske inngrep og lege timer. Hvis du desperat er på jakt etter de cm du trenger og ikke vil legge deg under kniven, har du et meget godt alternativ som heter Andropenis®


Copyright© 2001-2007 Andromedical S.L All rights reserved